mijn favorieten showroom klantenservice offerte aanvragen badkamer-outlet.nl is onderdeel vankeukens & badkamers

Betalen

Op www.badkamer-outlet.nl kun je direct online betalen via iDEAL of voor Belgische klanten met MISTERCASH. Tijdens het bestelproces kun je voor deze betaaloptie kiezen.

iDEAL / MISTERCASH (België)
Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij badkamer-outlet.nl ook nog eens gratis! Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen je bank. Nadat je op de knop 'plaats je bestelling' klikt word je omgeleid naar je bank en de voor je bekende internetbankieren. 

Bestaat je order vollledig uit voorraadproducten dan kan de bestelling al de volgende doordeweekse dag bij je worden afgeleverd (bestellingen ingegeven voor 16.00 uur), de gewenste afleveringsdatum kun je bij je bestellig via de kalender aangeven. Je ontvangt van ons een bevestiging van je bestelling via de mail tezamen met de gewenste afleveringsdatum. Heb je geen keuze gemaakt m.b.t. de afleveringsdatum dan wordt de bestelling op de eerst mogelijke doordeweekse dag bezorgd. Op de dag van levering kun je ons bellen via 0522-244718 voor een indicatie omtrent het tijdstip c.q. dagdeel van levering. Notitie - in het veld Notitie kun je een opmerking vermelden - zoals: 1/2 uur voor levering bellen / niet thuis dan afgeven bij de buren op nr. 8.

Bestaat je order niet volledig uit voorraadproducten, maar ook uit artikelen met levertijd. Je ontvangt na je bestelling een mail met de factuur in PDF t.b.v. je administratie. Zodra de order compleet in het magazijn klaar staat voor verzending ontvang je per omgaande een compleetmelding met de vraag op welke doordeweekse dag je de order wenst te ontvangen, zodra je op deze mail hebt geantwoord ontvang je per omgaande een bevestiging van de gewenste afleveringsdatum. Op de dag van levering kun je ons bellen via 0522-244718 voor een indicatie omtrent het tijdstip c.q. dagdeel van levering.

Vooruitbetaling
Geef je de voorkeur om via een bankoverschijving of online bankieren te betalen dan kun je kiezen voor de optie vooruitbetaling. Eerst ontvang je een geautomatiseerde mail van je bestelling. Vervolgens wordt je bestelling verwerkt en ontvang je per omgaande van ons een mail met alle informatie om je betaling te kunnen uitvoeren. Zodra je betaling op onze bankrekening staat bijgeschreven ontvang je per omgaande een betalingsbevestiging en de factuur in pdf voor je administratie.

Bestaat je order volledig uit voorraadproducten dan ontvang je tevens direct een compleetmelding met de vraag op welke doordeweekse dag je de order wenst te ontvangen. Zodra je op deze mail hebt geantwoord ontvangt je per omgaande een bevestiging van de gewenste afleveringsdatum. Op de dag van levering kun je ons bellen via 0522-244718 voor een indicatie omtrent het tijdstip c.q. dagdeel van levering.

Bestaat je bestelling niet volledig uit voorraadproducten, maar ook uit artikelen met levertijd, dan vragen wij je minimaal 15% op het gehele orderbedrag aan te betalen (percentage is afhankelijk van de orderwaarde). Zodra het aanbetalingsbedrag op onze bankrekening staat bijgeschreven ontvang je per omgaande een betalingsbevestiging en factuur in pdf voor je administratie. Zodra vervolgens de order compleet in het magazijn klaar staat voor verzending ontvang je direct een compleetmelding met de vraag het restantbedrag te voldoen. Zodra vervolgens het restantbedrag op onze bankrekening staat bijgeschreven ontvang je per omgaande een betalingsbevestiging met de vraag op welke doordeweekse dag je de order wenst te ontvangen. Zodra je op deze mail hebt geantwoord ontvang je een bevestiging van de gewenste afleveringsdatum. Op de dag van levering kunt je ons bellen via 0522-244718 voor een indicatie omtrent het tijdstip c.q. dagdeel van levering. 

Geef je er de voorkeur aan de voorraadproducten alvast te ontvangen dan adviseren wij je meerdere bestellingen te plaatsen!

Bouwdepot
Wil je de factuur betalen vanuit het bouwdepot, houdt er dan rekening mee dat de meeste banken vragen om een factuur met een factuuradres voor het adres waarvoor de bestelling bestemt is.

Mocht je nog vragen hebben over de betaling dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon of chat.