mijn favorieten showroom klantenservice offerte aanvragen badkamer-outlet.nl is onderdeel vankeukens & badkamers

Retourneren

Soms stelt een product teleur en voldoet het niet aan je verwachtingen. Heb je een voorraadartikel besteld dan geven wij je de mogelijkheid het product binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. Toch horen wij graag van je wat eventueel de reden van de retournering is.

Voorraadartikelen (artikelen met slechts één dag levertijd) kun je binnen 14 dagen retour sturen. Je dient wel te voldoen aan onderstaande voorwaarden.

Retourneren
-Binnen 14 dagen na levering;
-Het product is onbeschadigd;
-De verpakking van het betreffende product is in de originele staat, de verpakking dient ongewijzigd te blijven;
-Schrijf niet met stift op de doos/verpakking, maar gebruik een adressticker of plak een blanco A4 waar je de adresinformatie op vermeld;
-Het product is ongebruikt, niet ingebouwd of op enigerlei wijze gemonteerd geweest;
-De montagematerialen, originele handleidingen en meegeleverde accessoires, indien van toepassing, zijn volledig aanwezig en bevinden zich in de originele verpakking.

De retourproducten worden door de medewerkers van het magazijn zeer goed gecontroleerd. In sommige gevallen kan een retourzending worden afgekeurd, bijvoorbeeld bij schade aan het artikel, het ontbreken van onderdelen of wanneer de verpakking is gewijzigd, ontbreekt of is beschadigd. Het product dient zo weer aan de voorraad te kunnen worden toegevoegd.

Retouren dienen vooraf aan onze klantenservice te worden gemeld, je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@badkamer-outlet.nl. Vermeldt duidelijk het ordernummer en factuurnummer waarop het product is besteld, je ontvangt daarna de retourprocedure per mail welke op je bestelling van toepassing is. Indien een artikel onaangekondigd wordt geretourneerd kunnen wij geen afhandeling garanderen volgens onze gestelde voorwaarden. Let op! er kunnen hoge vrachtkosten worden berekend voor het retourneren van sommige artikelen (artikelen van een groot vollume en/of gewicht).

Speciaal bij badkamer-outlet.nl bestelde producten (producten met levertijd) kan badkamer-outlet.nl niet retour nemen. Bij elk speciaal bestelartikel op de website van badkamer-outlet.nl staat bij productgegevens te lezen: dit artikel wordt speciaal voor u besteld en kan niet geannuleerd/geretourneerd worden!

Annuleren
Als je nog voordat de bestelling is geleverd de order wilt annuleren dan kun je dit doorgeven via info@badkamer-outlet.nl. Je kunt een bestelling uiterlijk tot 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst annuleren. Bestaat je bestelling alleen uit voorraadproducten dan is de kans groot dat de order al volledig is verwerkt en niet meer geannuleerd kan worden, in dat geval kun je gebruik maken van de "normale" retourprocedure.

Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van producten dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon of chat.