mijn favorieten showroom klantenservice offerte aanvragen badkamer-outlet.nl is onderdeel vankeukens & badkamers

Garantie

Alle producten op badkamer-outlet.nl zijn uitsluitend nieuwe A-merk producten, zoals je ook in een reguliere winkel zou kunnen bestellen, maar dan voor een fractie van de winkelprijs. Op alle producten geldt de standaard fabrieksgarantie, de duur van de fabrieksgarantie staat vermeld in de productdocumentatie die je bij levering van het product ontvangt.

Heb je een probleem met een product en valt u het product nog onder de garantie dan kun je ons een mail sturen met je bevindigen. Is het een met het oog zichtbaar defect dan vragen wij je tevens een foto mee te sturen. Wij zullen je serviceaanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Kosten arbeidsloon
Als een product als gevolg van welke reden dan ook opnieuw bij je geleverd dient te worden, zullen wij alles in het werk stellen om dit product zo spoedig mogelijk na te leveren. In geen enkel geval is badkamer-outlet.nl aansprakelijk voor eventuele voor jou voortvloeiende kosten voor het inhuren van loodgieters, installateurs, tegelzetters e.d.

Controleer uw levering
Wij adviseren je direct na levering de producten te controleren op eventuele schade of juistheid. Je hebt 24 uur de tijd om de procucten te controleren op schade en juistheid. Mocht een product beschadigd zijn geleverd of onverhoopt het verkeerde product zijn geleverd dan adviseren wij je om ons een mail te sturen met uw melding. Betreft het een schade aan een product dan graag tevens een foto meesturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen.