mijn favorieten showroom klantenservice offerte aanvragen badkamer-outlet.nl is onderdeel vankeukens & badkamers

Bezorgen

Levertijd
Bij bakamer-outlet.nl wordt per artikel bij productgegevens duidelijk aangegeven wat de verwachte levertijd is 

Levertijd voorraadproducten:
Alle bestellingen van voorraadproducten die voor 10:00 uur bij ons binnenkomen kunnen de volgende doordeweekse dag worden bezorgd. Je kunt bij het plaasten van je bestelling zelf de gewenste afleveringsdag selecteren. Let op! bestel je voorraadproducten in combinatie met speciale bestelartikelen (artikelen met levertijd) dan zullen wij wachten met uitleveren totdat de gehele bestelling compleet in het magazijn klaar staat voor levering. Wil je toch dat de voorraadartikelen al eerder worden geleverd dan adviseren wij je om meerdere bestelingen te plaatsen.

Levertijd speciale bestelartikelen:
De levertijd van speciale bestelartikelen is per artikel verschillend, bij elk artikel wordt bij productgegevens de verwachte levertijd in weken aangegeven.

Compleetmelding:
Zodra een bestelling compleet in het magazijn klaar staat voor verzending ontvang je direct van ons een compleetmelding. Reageer je op deze mail per mail op een doordeweekse dag voor 10:00 uur dan kan de bestelling al op de eerstvolgende doordeweekse dag worden bezorgd. 

Bezorgkosten
Bij een orderwaarde boven de € 199,00 zijn de verzendkosten GRATIS binnen Nederland. Verzendkosten worden door badkamer-outlet.nl berekend bij een orderwaarde onder de € 199,00. De bezorgkosten zijjn dan € 13,95. De bezorgkosten kun je direct terug zien in zowel de winkelwagen alsook op de factuur.

Bezorgkosten Belgie
Leveringen naar Belgie voor palletzendingen kosten € 110,00 (ongeacht de orderwaarde). Kan een bestelling via de pakketpost worden verstuurt dan berekenen wij hiervoor een pakketposttarief, dit is afhankelijk van het te versturen artikel. Neem contact met ons op voor het geldende verzendtarief.

Leveringen binnen Europa
Wil je de bestelling niet in Nederland of Belgie laten bezorgen, maar in een ander land binnen Europa, neem dan contact met ons op voor het verzendtarief.

Bezorgwijze
De artikelen worden met een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eeste drempel op de begaande grond, voor verder vervoer binnen je woning dien je zelf te zorgen!

Door overmacht kan het voorkomen dat de verwachte levertijd van een artikel niet wordt gehaald. Badkamer-outlet.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor vertragingen van je bestelling.

Mocht je nog vragen hebben over de bezorging dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon of chat.